Найпопулярніша страва на Старий Новий рік: рецепт тушкованої капусти з м'ясом

Автор: Анастасия Березовская

14 січня ми святкуємо Старий Новий рік. За традицією на день раніше, увечері господині накривають на стіл і збирають усю родину. Окрім куті, однією з найпопулярніших страв у цей день є тушкована капуста з м'ясом. Пропонуємо вам скуштувати дуже смачний рецепт із копченою ковбасою та томатною пастою.

Найпопулярніша страва на Старий Новий рік: рецепт тушкованої капусти з м'ясом - today.ua

Тушкована капуста з м'ясом

Складові:

  • 1 кг квашеної капусти
  • 300 г курячого філе
  • 300 г копченої ковбаси
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • помідор
  • цибулина
  • 200 мл води
  • рослинна олія

Найпопулярніша страва на Старий Новий рік: рецепт тушкованої капусти з м'ясом

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Закордонні паспортні сервіси скасували живі черги на тлі ажіотажу через посилення мобілізації

Погодний апокаліпсис у Запоріжжі: вітер трощить дерева, зриває дахи та рве дроти (фото, відео)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Куряче філе добре вимити та просушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками.
  2. Цибулину нарізати півкільцями або нарізати дрібно, щоб вона "розтанула" у блюді і не виділялася.
  3. Помідор нарізати.
  4. На сковороді нагріти олію, викласти цибулю і готувати до м'якості.
  5. Після цього додати м'ясо, готувати, доки воно не стане білим. Тоді додати помідори та тушкувати страву під кришкою до готовності курячого м'яса.
  6. Якщо квашена капуста сильно солона, її краще промити в холодній воді або відварити 15 хвилин.
  7. Додаємо в сковороду капусту, томатну пасту та нарізану шматочками ковбасу. Додаємо воду і тушкуємо на слабкому вогні до випаровування рідини.
  8. Подавати можна зі сметаною.

Готово! Смачного.

Нагадаємо, ми розповідали, як правильно відміряти одну порцію спагетті на людину – простий лайфхак.