Оладки з кабачків на сніданок: як приготувати ситну страву за 15 хвилин

Автор: Лобанова Єлизавета

Оладки — найкраща страва на сніданок, яка готується дуже швидко і просто. З настанням весни особливо популярними стають кабачкові оладки. Цю сезонну страву люблять і дорослі, і діти. Будь-яка господиня впорається з приготуванням таких оладок, а ми вам розповімо, як зробити їх ніжними всередині, і з апетитною золотистою скоринкою зовні.

Оладки з кабачків на сніданок: як приготувати ситну страву за 15 хвилин  - today.ua

Рецепт кабачкових оладок

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Кабачок - 800 г
  • Розпушувач тіста- 1 ч. л.
  • Яйця - 2 шт
  • Зелень, сіль, перець - за смаком

Для початку потрібно підготувати кабачки. Почистіть їх, натріть, і складіть в миску. Через 10-15 хвилин злийте рідину, що утворилася, додайте у кабачок нарізану зелень, сіль, перець, залийте все збитими яйцями і ретельно перемішайте.

Візьміть борошно і додайте в нього чайну ложку розпушувача для тіста. Засипте в натерті кабачки і добре перемішайте. Тісто для оладок готове, можна приступати до смаження.

Оладки з кабачків на сніданок: як приготувати ситну страву за 15 хвилин

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Смажте оладки на маленькому вогні до золотистої скоринки, по 2-3 хвилини з обох сторін, без кришки. Після обсмажування бажано викласти оладки на серветку, щоб прибрати зайву олію.

Для отримання більш пишних оладок додайте в тісто пару ложок густого йогурту або жирної сметани, а для пікантності і аромату можна натерти твердий сир.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подавайте готові кабачкові оладки зі сметаною! Смачного!

Раніше повідомлялося, який інгредієнт робить оладки не гумовими, а пишними і ніжними.