Названо продукти, які допоможуть не “підхопити“ коронавірус

Регулярне вживання деяких продуктів харчування допоможе зміцнити імунітет та запобігти зараження коронавірусом. Здебільшого мова йде про корисні фрукти і овочі.

Названо продукти, які допоможуть не “підхопити“ коронавірус - today.ua

Різнокольорові овочі

Такі пігменти як хлорофіл, астаксантин, бета-каротин, що містяться в різнокольорових овочах, мають антиоксидантні властивості, ефективно працюють на зміцнення організму.

Також солодкий перець (всі види - червоний, зелений, жовтий), червона капуста та брокколі є потужними підсилювачами імунної системи.

Продукти з вітаміном С

Цей вітамін має безліч корисних функцій, у тому числі він допомагає запобігти або вилікувати основні інфекції. Фахівці радять їсти лимони, апельсини, болгарський перець, капусту та яблука.

Куркума

Куркумін, який є основним компонентом спеції, важається потужним імунним підсилювачем та має знепалювальну функцію.

Імбир

В імбирі є така активна речовина продукту як гінгерол, що зменшує запалення, послабляє хронічний біль і бореться з болем у горлі.

Ягоди

В свіжих ягодах міститься багато вітамінів і антиоксидантів, які допомагають зміцнити імунну систему.

Нагадаємо, раніше у Грузії назвали головне джерело розповсюдження коронавірусу. Зокрема, головний лікар країни порадив громадянам остерігатись готівки.