Пити і не п'яніти: як підготувати організм до прийому алкоголю

Автор: Іванова Олена

Похмілля – жахливий стан. Він з'являється в результаті розщеплення спирту в організмі, що призводить до головних болів, нудоти, втрати координації рухів. Щоб не страждати вранці після вечірок, готує організм до вживання міцних напоїв.

Пити і не п'яніти: як підготувати організм до прийому алкоголю - today.ua

Абсорбенти

Люди, які приймали їх перед застіллям з алкоголем, кажуть, що їх стан зранку не був настільки критичним, як тоді, коли вони не готували організм з допомогою цих речовин. Завдяки абсорбентам токсини в шлунково-кишковому тракті та крові не затримуються.

Клітковина

Якщо не хочете страждати після вживання спиртного, з'їдайте їжу, багату клітковиною, перед тим, як піти на вечірку. Багато людей допускають помилку, включаючи в свій раціон жири: вони приносять лише тимчасове полегшення, а потім стає тільки гірше. Клітковина прискорить обмін речовин, завдяки чому токсини переробляться швидше.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Чай

Міцний чай не дозволить вам швидко сп'яніти. Властивості цього напою аналогічні властивостям абсорбенту. Речовини, які утворюються в результаті розпаду етанолу, що міститься в алкоголі, швидко покинуть ваш організм. Бажано віддавати перевагу саме чорному чаю, а не зеленому чаю.

Популярні зараз

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Ви знаєте про те, що алкоголь може бути корисним? Вчені прийшли до такого висновку. Але для того, щоб отримати користь від спиртних напоїв, вживати їх потрібно помірно.