Все нарізати та готувати в казані: рецепт соковитого м'яса по-кавказьки

Автор: Анастасия Березовская

Пропонуємо спробувати приготувати м'ясо по-кавказьки. Хашлама – це страва з баранини чи яловичини. Вірмени готують цю страву з ягнятини з овочами, пивом та зеленню. Грузини, як правило, роблять її з відвареної яловичини, присипаної сезонною зеленню.

Все нарізати та готувати в казані: рецепт соковитого м'яса по-кавказьки - today.ua

Готується страва дуже просто - достатньо лише покласти всі овочі в казан і чекати, коли страва приготується.

М'ясо найкраще брати на кістці, а овочі обов'язково м'ясисті.

Хашлама (м'ясо по-кавказьки) - рецепт

Складові:

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

  1. 500 г яловичини
  2. 4 картоплини
  3. цибулина
  4. морква
  5. 4 зубчики часнику
  6. 2 солодких перцю
  7. 2 помідори
  8. рослинна олія
  9. чорний перець за смаком
  10. запашний перець за смаком
  11. лавровий листочок
  12. кріп
  13. сіль за смаком

Все нарізати та готувати в казані: рецепт соковитого м'яса по-кавказьки

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Дрібно нарізати цибулю, а моркву натерти на тертці.
  2. Часник нарізати тонкими платівками.
  3. Картоплю очистити та нарізати тонкими півкільцями.
  4. Помідори та перець очистити, нарізати невеликими шматочками.
  5. Приготувати м'ясний бульйон чи окріп.
  6. М'ясо вимити та нарізати невеликими шматочками
  7. У казані або сотейнику нагріти олію і обсмажити на ньому м'ясо до рум'яної скоринки, додати сіль, чорний і запашний перець.
  8. Зверху викладаємо шар цибулі, моркву, часник. Слідом картопля, яку зверху потрібно присолити. І під кінець помідори та перець. Заливаємо окропом або гарячим кропом, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні протягом години.
  9. За пару хвилин до приготування додати лавровий лист і дрібно нарізану зелень.

Готово! Смачного.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати салат "Луїза" - смачна закуска з оселедцем, який замінить традиційну "Шубу" на святковому столі.