Ніколи не купуйте це в супермаркеті: названо найнебезпечніші продукти

Люди останнім часом стали більш обережними, ніж раніше. Тепер вже мало хто купує в супермаркетах мариноване м'ясо на шашлики і продукти, у свіжості яких виникають сумніви. Тепер фахівці попередили нас про небезпеку інших товарів.

Ніколи не купуйте це в супермаркеті: названо найнебезпечніші продукти - today.ua

Все зі смаком чорниці

Свіжа чорниця – надзвичайно корисна і смачна ягода, але коштує вона дорого. Тому в продукцію, таку як йогурти, мафіни, шоколад, мюслі додають відновлений чорничний сік і ароматизатори. Словом, свіжих і навіть сушених ягід ви там не знайдете.

Апельсиновий сік

Ніколи не купуйте це в супермаркеті: названо найнебезпечніші продукти

Знаєте, як роблять апельсиновий сік? Коли дізнаєтеся, точно відмовитеся його купувати. Спочатку сік, отриманий з цих цитрусів, концентрують, в результаті чого з нього випаровується вода, потім зберігають протягом декількох місяців в спеціальних бочках, не факт, що дуже чистих. Потім в цю рідину додають воду, ароматизатори і величезну кількість цукру, а потім знову пастеризують при високих температурах. Говорити про те, що в напої міститься щось корисне чи, хоча б, повністю безпечне, не доводиться.

Популярні зараз

  • Клієнтам ПриватБанку розповіли, що робити, якщо банкомат “ковтнув“ картку і не віддає: покрокова інструкція
  • Скільки цибулі та яєць потрібно додавати у котлети: досвідчені господині назвали правильні пропорції інгредієнтів
  • Подвійний френч: новий тренд манікюру 2022, який прийшов на зміну класичному нейл-дизайну
  • Дженніфер Лопес вийшла у світ з 13-річною дочкою в трендовому вкороченому светрі та довгій джинсовій спідниці
  • Кава «3 в 1»

    Висипати в чашку порошок і заварити каву з вершками – це зручно. Але є одна проблема: у такому напої кави немає і в помині, вершків – теж. Там присутні смакові добавки, трансжири, стабілізатори, барвники, эмульгаоры, словом, суцільна хімія. Якщо не хочете зіпсувати собі органи травлення, не робіть таких покупок.

    Тертий сир

    Швидше за все, цей продукт потерли з тієї причини, що його термін придатності підійшов до кінця. Але це – не найстрашніше. В деякі сорти сиру, щоб не утворювалося грудочок, додають целюлозну пудру. Ні смаку, ні запаху вона не має, але, погодьтеся: їсти тирсу і платити за це не зовсім правильно.

    На столах українців з'являються шкідливі продукти, що викликають хвороби у всієї нації. Від чого закликають відмовитися фахівці?