Який сир вибрати для сирників, щоб вони не розпадалися і були пишними: секрети приготування страви

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - одна з найпопулярніших та улюблених страв на сніданок. У багатьох сирники не виходять ні з першого разу, ні з другого, незважаючи на всю простоту приготування. Справа в тому, що головний інгредієнт сирників – сир, потрібно ретельно вибирати. Він повинен бути в міру жирним і сухим.

Який сир вибрати для сирників, щоб вони не розпадалися і були пишними: секрети приготування страви - today.ua

Ідеальним варіантом для сирників є сир Рікотта. Спробуйте приготувати хоч раз сирники з рикоттою в основі, і ви будете приємно вражені ніжною консистенцією цієї страви.

Сирники з рикоттою

Інгредієнти:

  • рікотта – 200 г;
  • борошно – 80 г;
  • яйце – 1 штука;
  • цукор – 2 ст. л.
  • олія для смаження.

Який сир вибрати для сирників, щоб вони не розпадалися і були пишними: секрети приготування страви

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Українських біженців у Німеччині закликали виїхати до Польщі: в країні виник гострий дефіцит місць

Змішуємо в мисці яйце, рікотту, цукор та 50 г борошна. Перемішуємо усі інгредієнти ложкою.

Формуємо кульки з тіста, обвалюємо їх в залишках борошна, а потім злегка плескаємо.

Розігріваємо сковороду з маслом і смажимо сирники по кілька хвилин з обох боків до золотистої скориночки.

Усередині сирники виходять дуже ніжними, як крем, а зверху - з хрусткою скоринкою.

Подаємо сирники зі згущеним молоком, варенням, медом, мармеладом або сметаною за смаком.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, чим можна замінити яйця у сирниках та млинцях.