Сирники - одна з найпопулярніших та улюблених страв на сніданок. У багатьох сирники не виходять ні з першого разу, ні з другого, незважаючи на всю простоту приготування. Справа в тому, що головний інгредієнт сирників – сир, потрібно ретельно вибирати. Він повинен бути в міру жирним і сухим.
Ідеальним варіантом для сирників є сир Рікотта. Спробуйте приготувати хоч раз сирники з рикоттою в основі, і ви будете приємно вражені ніжною консистенцією цієї страви.
Сирники з рикоттою
Інгредієнти:
- рікотта – 200 г;
- борошно – 80 г;
- яйце – 1 штука;
- цукор – 2 ст. л.
- олія для смаження.
Популярні зараз
Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків
В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк
Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км
Українських біженців у Німеччині закликали виїхати до Польщі: в країні виник гострий дефіцит місць
Змішуємо в мисці яйце, рікотту, цукор та 50 г борошна. Перемішуємо усі інгредієнти ложкою.
Формуємо кульки з тіста, обвалюємо їх в залишках борошна, а потім злегка плескаємо.
Розігріваємо сковороду з маслом і смажимо сирники по кілька хвилин з обох боків до золотистої скориночки.
Усередині сирники виходять дуже ніжними, як крем, а зверху - з хрусткою скоринкою.
Подаємо сирники зі згущеним молоком, варенням, медом, мармеладом або сметаною за смаком.
Смачного!
Раніше повідомлялося, чим можна замінити яйця у сирниках та млинцях.