Бездріжджові міні-паски: простий рецепт капкейків на Великдень 2023

Автор: Анастасия Березовская

Якщо ви не хочете мучитися з дріжджовим тістом, але хочете приготувати святковий десерт, то рецепт великодніх капкейків – саме те, що потрібно. Це проста у приготуванні страва, яка виходить дуже смачною.

Бездріжджові міні-паски: простий рецепт капкейків на Великдень 2023 - today.ua

Капкейки на Великдень - рецепт

Продукти повинні бути кімнатної температури, тому за пару годин вершкове масло і яйця потрібно дістати з холодильника.

Інгредієнти:

для тіста:

Популярні зараз

Дальнобійники відмовляються виходити в рейси: Україні загрожує продовольча та паливна криза

Колишніх цін більше немає: в Україні подорожчали однокімнатні квартири

Оголошено евакуацію Вовчанська: у ЦПД оцінили шанси ворога дійти до Харкова

В Україні з 1 червня для власників електромобілів запровадять новий тариф

  • 150 г пшеничного борошна
  • 100 г мигдалю
  • 150 г коричневого цукру
  • 220 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • яблуко
  • груша
  • 100 г ізюму
  • 0,5 ч. л. соди
  • 1 ч. л. кориці
  • 1 ст. л. цедри лимона

для глазурі:

  • 200 г цукрової пудри
  • 6 ст. л. лимонного соку

для крему:

  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 200 г сиру
  • 2 ст. л. сметани

Бездріжджові міні-паски: простий рецепт капкейків на Великдень 2023

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Збиваємо тепле масло із цукром.
  2. Продовжуючи збивати, вбиваємо яйця. Щоб яйця не розшаровувалися, можна додати ложку борошна.
  3. Мигдаль подрібнюємо в крихту і додаємо в олію.
  4. Борошно просіюємо і змішуємо з содою і корицею і добре перемішуємо з масляно-яєчною сумішшю.
  5. Яблука та груші дрібно нарізаємо і відправляємо в тісто.
  6. Запарюємо родзинки на 10 хвилин у окропі. Зливаємо, додаємо ложку борошна, перемішуємо та вмішуємо в тісто.
  7. По формах для кексів викладаємо тісто.
  8. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.
  9. Поки готуються кекси, цукрову пудру перебиваємо із лимонним соком до утворення білої глазурі.
  10. Окремо міксером перебиваємо сметану, сир та пудру.
  11. На готові кекси спочатку наносимо глазур, зверху крем і прикрашаємо різнокольоровим посипанням.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, для недосвідчених кулінарів ми пропонували приготувати найпростіший рецепт паски на Великдень, який завжди виходить пишним та ніжним.