Фірмові страви Пугачової: смажені огірки і котлети з яблуками, що проклали шлях до серця Галкіна

Автор: Марченко Любов

Фірмові страви Алли Пугачової, мабуть, не менш захоплюють, ніж її пісенна творчість. Як з'ясувалося, Алла Борисівна – не тільки жінка, яка співає, а ще й жінка, яка чудово готує.

Фірмові страви Пугачової: смажені огірки і котлети з яблуками, що проклали шлях до серця Галкіна - today.ua

Правда замолоду, коли зірка моталася по містах і селах, у неї не було можливості блиснути своїми кулінарними шедеврами. А тепер от часу з'явилося більше. Та ще й карантин змусив зірок згадати свої кухонні, пральні та інші домашні навички. При цьому вони так увійшли у смак, що вже вихваляються одне перед одним своїми хатніми уміннями більше, ніж сценічними успіхами.

Втім, Примадонні влаштовувати змагання з молодшими колегами немає потреби, адже вона в усьому завідомо вправніша, ніж зелена поросль шоу-бізнесу. Адже Алла Борисівна ще застала ті благословенні часи, коли умільці примудрялися засмажити яєчню на готельній прасці. (Не варто повторювати такий номер – все одно кваліфікації не вистачить.)

Отже, чим дивує Пугачова своїх домашніх? Та й чим, власне, вона проклала шлях до серця Максима Галкіна, який ось уже 15 років живе з нею поруч.

Популярні зараз

Вживаний одяг стане недоступним: в Україні підвищать податки на секонд-хенд

Відпочинок на морі в Одесі: названо ціни на житло

Світло та тепло можуть відключати на 20 годин: українців попередили про найгірший сценарій

В Україні підвищать ціни на бензин та дизель з 1 липня: як подорожчає пальне

Котлети з яблуками

Фірмові страви Пугачової: смажені огірки і котлети з яблуками, що проклали шлях до серця Галкіна

Не думайте, що Примадонна підміняє в котлетах м'ясний фарш яблучним пюре. Зовсім ні – вона просто додає яблуко у фарш. Воно надає йому соковитості і неповторного смаку.

Алла Пугачова радить брати м'ясо трьох сортів: свинину, яловичину і баранину у рівних пропорціях. Потрібно перебити м'ясо на фарш будь-якими доступними способами. Далі подрібнити на м'ясорубці одну велику цибулину, додати яйце і розмочений у молоці хлібний м'якуш. Загалом, все як у звичних нам котлетах. Крім іще одного інгредієнта – тертого яблука, яке ми інтенсивно перемішуємо з фаршем і наостанок усе це солимо та перчимо за смаком.

Вуаля! Фарш готовий. Далі формуємо з нього котлетки і закидаємо їх на сковорідку.

"Шарлипуха"

Фірмові страви Пугачової: смажені огірки і котлети з яблуками, що проклали шлях до серця Галкіна

Відразу зауважимо, що страва ця наскільки смачна, настільки і калорійна. І зловживати нею не варто. Однак іноді побалувати своїх домашніх і гостей такою смакотою можна. Тим більше, що готувати її не складно.

Отже, деко змащуємо по дну і бортиках вершковим маслом. Можна і олією, але Примадонна (а з примадоннами не сперечаються) каже, що з вершковим буде набагато смачніше. Далі на змащене деко викладаємо м'ясо (яке є) або рибу (яку зловили) порційними шматками. Зверху на м'ясо кладемо картоплю, порізану кружальцями, а на картоплю викладаємо кільця цибулі. Усю цю красу щедро притрушуємо тертим сиром (сиру не шкодуйте) і ще поверх усього поливаємо майонезом. Майонез кладемо без фанатизму, проте й не зовсім мало.

Усю цю висококалорійну шкідливість запікаємо в духовці приблизно півгодини. За цей час вона перетворюється в дуже смачну шкідливість, яку просто гріх було би не знищити.

Смажені огірки

Фірмові страви Пугачової: смажені огірки і котлети з яблуками, що проклали шлях до серця Галкіна

Ви не помилилися. Це вельми екзотичне блюдо вперше усі сприймають з острахом. Однак згодом входять у смак і розуміють, що марно прожили всі свої попередні роки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Отже, ріжемо огірки на поздовжні скибочки. Посипаємо їх сіллю, перцем і далі обвалюємо або в борошні, або сухарях. Підготовчий етап завершено. Залишається посмажити їх на сковороді, змащеній олією. Куштуйте!

Нагадаємо, Алла Пугачова також періодично заохочує Максима Галкіна смачною і ситною "думлямою". Але подавати її до столу потрібно обов'язково з поцілунками. З по-ці-лун-ка-ми, а решта – опісля вечері.