Смачну і ароматну випічку до чаю можна приготувати буквально за півгодини. Бананові мафіни – один з найпопулярніших в світі десертів.

Бананові мафіни: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- 1,5 склянки борошна
3 банана
1 склянка цукрової пудри
1 яйце
0,75 склянки рослинної олії
1 ч. л. харчової соди
0,5 ч. л. солі
1 пакетик ванільного цукру
1. Пшеничне борошно змішати з содою і сіллю. Просіяти в глибоку миску. Перемішати.
2. Стиглі і солодкі банани очистити від шкірки, м'якоть розім'яти виделкою.
Популярні зараз
З'явилася інформація про підвищення пенсії українцям віком від 65 років
В Україні незабаром з'являться нові гроші, - НБУ
Київська фірма “кинула“ 70 людей, обіцяючи доставити автомобілі із США
Українцям виділять додаткову допомогу ООН напередодні новорічних свят
3. До бананового пюре додати яйце, рослинну олію і ванільний цукор. Ретельно перемішати виделкою.
4. Невеликими порціями додати борошно з содою і сіллю до бананово-яєчної маси. Перемішати до однорідного стану без грудок.
5. Підготувати формочки для мафінів. Якщо вони металеві, то кожну змастити рослинною олією і посипати борошном. Силіконові форми змащувати не потрібно.
6. Тісто розкласти по формах, заповнюючи на три чверті.
7. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько півгодини.
8. Готові бананові мафіни охолодити, вийняти з формочок, посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Ще один чудовий варіант простого, але запаморочливо смачного десерту – торт «Рафаелло» без випічки, можна легко приготувати вдома.