Today.ua

Київстар запустив послугу «Ідеальний роумінг»

Київстар, один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку, запустив послугу «Ідеальний роумінг», в рамках якої мобільний інтернет Kyivstar, дзвінки і SMS-повідомлення в роумінгу стануть дешевшими. Нагадаємо, Київстар оскаржив рішення суду по скарзі про нав'язування послуг абонентам.

"Наприклад, 1000 Мб мобільного інтернету Kyivstar будуть коштувати від 100 грн, тоді як за звичайними тарифами вони б коштували від 350 грн, а 30 хвилин розмов будуть коштувати всього 30 грн, замість 60 грн за звичайними тарифами", – пояснили в компанії.

Нова послуга Київстар доступна для абонентів передплаченої та контрактної форми обслуговування з 25 квітня 2019 року.

Щоб підключити послугу «Ідеальний роумінг», необхідно ввести USSD-запит *505#, після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію та інструкцію для підключення послуги.

Раніше Київстар спільної з компанією Terrasoft запустив партнерський проект для великого бізнесу. Абоненти, які підключені до «Віртуального мобільного АТС», можуть реєструвати та вести облік всіх дзвінків відразу в системі управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM). Також Kyivstar встановив базову станцію для мереж 5G.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ