Today.ua

Як схуднути дуже швидко: Аніта Луценко показала, чим потрібно снідати щодня

Відома телеведуча Аніта Луценко завжди дає цінні та важливі поради, які стосуються щоденного харчуваня та схуднення. На цей раз тренерка просто показала свій сніданок і розповіла, що на його приготування у неї пішло всього 5 хвилин.

Що ж складає основу меню Аніти? Звичайна яєчня, помідори, зелень, хліб, твердий сир, хумус, чай. Головне, визначити правильний розмір порції – від 350 до 550 г. Виявляється, дуже легко їсти звичайні продукти і худнути. Такий сніданок здатен підтримати тіло у постійній вазі.

Також Аніта Луценко виставила пост, в якому підняла ще одне цікаве питання про те, скільки жиру має бути в організмі людини і як його точно визначити.

Так от, для жінок, всього лиш 10% - це життєво необхідний жир. Для спортсменів такий процент набагато більше – до 22 %. 18-33% - оптимальний стан здоров'я, а 33% - це вже ожиріння.

https://www.instagram.com/p/B4zDujoHOxD/

Також Аніта Луценко наголосила на тому, що коли люди худнуть, то вони виключають зі свого меню картоплю, каші і макарони. А через тиждень зриваються і починають їсти солодке та вживати алкогольні напої.

А все має бути в міру. Картоплю можна вживати 1-2 рази в тиждень і це точно не вплине на фігуру. Головне, не приправляти її салом:)

Раніше ми повідомляли, що за словами дієтологів, якщо споживати “правильні” солодощі в помірній кількості та в певний проміжок часу, це не нашкодить фігур.

Також американські дієтологи розповіли, як можна встигнути схуднути до Нового року без шкоди для здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ