Тушкована капуста по-турецьки: який несподіваний інгредієнт зробить страву смачнішою

Автор: Лобанова Єлизавета

Тушкована капуста – дуже смачна та ситна страва, яка може бути ідеальним доповненням до будь-якого гарніру. Кожна господиня додає свої родзинки до приготування, як і в кожній національній кухні капусту тушкують по-різному. Наприклад, тушкована капуста по-турецьки готується з фаршем, солодким перцем та томатною пастою. Страва виходить пікантною та ситною.

Тушкована капуста по-турецьки: який несподіваний інгредієнт зробить страву смачнішою - today.ua

Тушкована капуста по-турецьки

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г
  • капуста – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • гострий перець – за бажанням
  • сіль, перець, спеції – за смаком
  • лимонний сік – 1 ст. л.
  • олія рослинна - 1-2 ст. л.
  • зелень та грецький йогурт - для подачі.

Тушкована капуста по-турецьки: який несподіваний інгредієнт зробить страву смачнішою

Фарш протушкуйте в олії до втрати кольору, додайте нарізану цибулю, перець і тушкуйте 5 хвилин.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Наріжте капусту, додайте до фаршу, туди ж - томатну пасту, перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності.

Додайте спеції і тушкуйте капусту ще 5 хвилин. Збризкайте її лимонним соком. Цей інгредієнт додасть страві особливого присмаку. 

Подавайте капусту із зеленню та йогуртом!

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати заливний пиріг з капустою із простих інгредієнтів. 

Головне