Заливний пиріг з капустою - ситний рецепт із простих продуктів до сніданку, обіду чи вечері

Автор: Анастасия Березовская

Швидкий, простий, але смачний сніданок, обід чи вечеря – це не мрія, а реальність. Заливний пиріг тому доказ. Приготувати цю страву можна з будь-яких продуктів, які є вдома. Тісто готується простіше простого. Усі інгредієнти складаються у форму, заливаються тістом, запікаються та подаються до столу.

Заливний пиріг з капустою - ситний рецепт із простих продуктів до сніданку, обіду чи вечері - today.ua

Заливний пиріг з капустою

Складові:

  • 250 г сметани
  • 4 яйця
  • 200 г сметани
  • 500 г капусти
  • 0,5 г соди
  • сіль та спеції за смаком
  • улюблена зелень за смаком

Заливний пиріг з капустою - ситний рецепт із простих продуктів до сніданку, обіду чи вечері

Спосіб приготування:

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Капусту тонко шаткуємо і заливаємо окропом - залишаємо на 30 хвилин.
  2. Через вказаний час зливаємо воду, додаємо спеції, сіль і дрібно нарубану зелень.
  3. Яйця збиваємо зі сметаною та щіпкою солі.
  4. Борошно перемішуємо з содою і поступово вводимо в тісто, перемішуючи до однорідності.
  5. Капусту додаємо в тісто і добре перемішуємо.
  6. Форму для випікання змащуємо олією та виливаємо тісто з капустою.
  7. Випікати пиріг у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин.
  8. Заливний пиріг можна подавати зі сметаною.

Готово. Смачного.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати хачапурі з сиром та яйцем на сковороді – це простий рецепт ситної страви.