Смачно, ніжно і корисно: як приготувати вегетаріанські котлети з брокколі

Автор: Оксана Житнюк

Котлети з брокколі — це не тільки смачна та ситна, а ще й дуже корисна страва. Такий варіант обіду оцінять як вегетаріанці, так і м'ясоїди, адже котлети виходять дуже ніжними та поживними.

Смачно, ніжно і корисно: як приготувати вегетаріанські котлети з брокколі - today.ua

Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • брокколі - 300 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • яйця - 2 шт.;
  • манка - 2 ст. л.;
  • пшеничне борошно - 1,5 ст. л.;
  • сіль - за смаком;
  • рослинна олія - 2 ст. л.

Як приготувати котлети з брокколі: покроковий рецепт

Спочатку промийте брокколі під проточною водою, а потім дрібно наріжте. Блендер використовувати не варто, інакше суміш для котлет буде надо рідкою.

Цибулю дрібно наріжте в додайте до броколі.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Також додайте до суміші яйця та манку, перемішайте, додайте трохи солі. Додайте борошно, ще раз ретельно перемішайте та залиште на 20 хвилин.

Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки і викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером, який попередньо треба змастити рослинною олією. Надайте котлетам пласкої форми і поставьте в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте протягом 30 хвилин — по 15 хвилин з кожного боку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Якщо ви хочете, щоб ваші котлети підрум'янилися з двох боків, через 15 хвилин після початку запікання, переверніть їх.

Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт вітамінного салату з редису і зелені.

Головне