Смак котлет залежить від безлічі факторів - якості та свіжості м'яса, способу та тривалості готування і т.д. Але найголовніший секрет приготування ідеальних котлет полягає в тому, як ви зробите фарш і що туда додасте.
Українська господиня поділилась власним секретом смачних котлет, які, за словами її родини, вдаються навіть кращими, ніж у свекрухи.
Так, для гарного смаку котлет потрібно правильно підібрати м'ясо. Якщо є можливість брати безпосередньо у фермера, тоді це буде взагалі чудово. Вже готовий фарш краще не купувати, тому що в нього можуть додавати не тільки саме м'ясо, а інші частини тушки.
Якщо ви додаєте до фаршу хліб, тоді краще використовувати вчорашній і замочувати м'якуш тільки у гарячій воді. На кілограм фаршу треба близько 200 грамів хліба.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Для соковитості у фарш додають цибулю, але важливо не пропускати її через м'ясорубку, тому що тоді в ній і залишиться весь сік. Просто дрібно наріжте цибулю і додайте до фаршу. Можна попередньо трохи обсмажити цибулю на сковороді.
Щоб котлети були "пишними", яйця треба додавати особливим способом. Спочатку вимішуйте фарш з усіма інгредієнтами, а потім білки треба збити в гарну піну. Полийте ними фарш і перемішайте зверху вниз. Жовтки можна не додавати.
Для панірування використовуйте домашні сухарі (перекрутіть їх через м'ясорубку). Також можна брати кукурудзяні пластівці або манку.
Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати котлети з гречки.