Навесні не хочеться вже ситних салатів з майонезом, м'ясом і вареною картоплею. Свіжі овочі стають все більш затребуваними, адже попереду пляжний сезон, пора приводити фігуру в порядок. Вітамінний салат «Весняний» - відмінний спосіб зміцнити здоров'я і схуднути.
Вітамінний салат «Весняний»: рецепт
Інгредієнти:
- 350 г білокачанної капусти
2 свіжих або солоних огірка
2 курячих яйця
0,5 кореня селери
3 ст. л. консервованого зеленого горошку
1 пучок зеленого цибулі
1 пучок свіжої зелені
сіль і перець — за смаком
Рослинна олія для заправки
2 ч. л. насіння льону для прикраси
Спосіб приготування:
Капусту тонко нашаткувати, скласти в глибоку миску, злегка присолити і гарненько пом'яти руками.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Курячі яйця зварити вкруту. Охолодити, очистити від шкаралупи. Нарізати часточками.
Огірки порізати тонкою соломкою або дрібними кубиками. Зелень і зелену цибулю подрібнити гострим ножем.
Селеру натерти на крупній тертці.
Яйця, огірки, цибулю і зелень, селеру і зелений горошок додати в миску до капусти.
Добре перемішати салат. Посолити і додати перець за смаком. Заправити невеликою кількістю оливкової або ароматної соняшникової олії. Також вітамінний салат «Весняний» можна заправити сметаною, теж вийде дуже смачно і корисно.
Перед подачею посипати насінням льону.
Приємного апетиту!
Приготуйте також смачний і ефектний салат «Цезар». Рецепт простий і не вимагає дорогих продуктів.