Сало – дуже поширений продукт, його їдять практично у всьому світі за рідкісним винятком. Пропонуємо приготувати смачний і ароматний паштет з солоного сала. А потім зробити бутерброди до обіду або вечері.
Паштет з сала: рецепт
Інгредієнти:
- 300 г солоного сала
1 пучок зелені кропу
2 зубчики часнику
200 г оливок без кісточок
Спосіб приготування:
Сало промийте під проточною водою, щоб змити сіль і спеції, в яких воно обваляно. Потім просушіть шматок паперовими рушниками.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підготовлене сало наріжте довільно невеликими шматочками.
Кріп переберіть, видаляючи пожовклі листочки, товсті частини стебла відріжте. Подрібніть зелень гострим ножем.
150 г оливок без кісточок пропустіть через м'ясорубку разом із салом і зеленню кропу.
Потім складіть отриману масу в чашу блендера, додайте пропущений через прес часник. Подрібніть до однорідного стану.
Оливки, що залишилися, наріжте тонкими кільцями.
Перед подачею на стіл паштет з сала намажте товстим шаром на тости з чорного хліба, прикрасьте кільцями оливок і гілочками кропу.
Приємного апетиту!
Не забудьте прочитати поради лікарів, які розповіли, як правильно їсти сало, щоб воно зміцнювало імунітет і захищало від вірусних інфекцій.