Паштет із сала з зеленню і оливками: рецепт незвичайної намазування для бутербродів

Автор: Шевченко Лилия

Сало – дуже поширений продукт, його їдять практично у всьому світі за рідкісним винятком. Пропонуємо приготувати смачний і ароматний паштет з солоного сала. А потім зробити бутерброди до обіду або вечері.

Паштет із сала з зеленню і оливками: рецепт незвичайної намазування для бутербродів - today.ua

Паштет з сала: рецепт

Інгредієнти:

  • 300 г солоного сала
    1 пучок зелені кропу
    2 зубчики часнику
    200 г оливок без кісточок

Спосіб приготування:

Сало промийте під проточною водою, щоб змити сіль і спеції, в яких воно обваляно. Потім просушіть шматок паперовими рушниками.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підготовлене сало наріжте довільно невеликими шматочками.

Паштет із сала з зеленню і оливками: рецепт незвичайної намазування для бутербродівКріп переберіть, видаляючи пожовклі листочки, товсті частини стебла відріжте. Подрібніть зелень гострим ножем.

150 г оливок без кісточок пропустіть через м'ясорубку разом із салом і зеленню кропу.

Потім складіть отриману масу в чашу блендера, додайте пропущений через прес часник. Подрібніть до однорідного стану.

Оливки, що залишилися, наріжте тонкими кільцями.

Перед подачею на стіл паштет з сала намажте товстим шаром на тости з чорного хліба, прикрасьте кільцями оливок і гілочками кропу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Не забудьте прочитати поради лікарів, які розповіли, як правильно їсти сало, щоб воно зміцнювало імунітет і захищало від вірусних інфекцій.

Головне