Курячі відбивні за бабусиним рецептом: соковита і ніжна страва

Автор: Шевченко Лилия

Відбивні за бабусиним рецептом з курячого м'яса виходять соковитими і ніжними. Готувати їх легко і швидко, особливо, якщо знати основні секрети.

Курячі відбивні за бабусиним рецептом: соковита і ніжна страва - today.ua

Курячі відбивні за бабусиним рецептом

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
    80 г пшеничного борошна
    2 курячих яйця
    Сіль і перець за смаком
    Рослинна олія без запаху

Спосіб приготування:

Філе курки вимити і обсушити паперовими рушниками. Загорнути у плівку і відправити у морозильну камеру хвилин на 15 – 20. Зі злегка підмороженим м'ясом буде легше працювати.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Філе розрізати на дві частини, а потім упоперек порізати на шматки товщиною близько 1 см.

Курячі відбивні за бабусиним рецептом: соковита і ніжна страваКожен шматочок курячого м'яса обмазати сіллю і спеціями, а потім накрити плівкою і відбити.

Відокремити жовтки від білків. В окремих мисочках жовтки і білки збити виделкою або вінчиком.

Борошно просіяти на тарілку. Можна змішати з прованськими травами або приправою для курки.

Тонкі шматочки курячого м'яса обмокнути спочатку в жовтках, потім у борошні, а потім в білках.

Смажити на олії до золотистої скоринки з обох сторін.

Готові курячі відбивні за бабусиним рецептом виходять м'якими, соковитими і ароматними. Подавати до столу їх можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Рекомендуємо також приготувати смачні і ніжні котлети для дієти з курячого м'яса. Така страва стане прикрасою столу і не зашкодить вашій фігурі.

Головне