Котлети без хліба і яєць: рецепт дуже соковитої і смачної м’ясної страви

Автор: Шевченко Лилия

Котлети – це, мабуть, найбільш популярні вироби з м'яса. Їх готують на вечерю, на обід в офіс, для бутербродів, на святковий стіл і навіть для дитячого харчування. Рецептура у багатьох випадках буде відрізнятися. Але все ж, далеко не кожній господині вдається зробити котлети, щоб вони були смачними, пишними і соковитими.

Котлети без хліба і яєць: рецепт дуже соковитої і смачної м’ясної страви - today.ua

Спробуйте приготувати ідеальні котлети, причому вам не знадобляться для цього ні яйця, ні хліб.

Соковиті котлети без яєць і хліба: рецепт

Інгредієнти:

  • 0,5 кг м'ясного фаршу асорті
    2 великі головки ріпчастої цибулі
    2 столові ложки крижаної води
    Сіль і спеції за смаком

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Цибулю очистити від лушпиння, вимити і нарізати дрібним кубиком. Половину подрібненої цибулі спасерувати на рослинному маслі.

Змішайте сиру і обсмажену цибулю з підготовленим м'ясним фаршем, перемішайте, влийте крижану воду, всипте спеції, посоліть. Ще раз гарненько вимісіть, потім складіть фарш в щільний поліетиленовий пакет. Протягом п'яти хвилин відбивайте пакет з м'ясом об поверхню столу. В результаті у вас вийде дуже щільна грудка фаршу.

Котлети без хліба і яєць: рецепт дуже соковитої і смачної м’ясної страви

Перекладіть м'ясо назад в миску, розділіть на невеликі шматочки, з яких сформуйте котлетки.

Готуйте котлети на розпеченому рослинному маслі. Обсмажені з двох сторін вироби складіть у глибокий сотейник, де їх можна буде протушкувати, додавши трохи води, або запекти в духовці.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Ще один варіант чудової м'ясної страви на будь-який випадок – це знамениті котлети по-київськи. Готують їх з курячого філе, з додаванням вершкового масла. Виходить дуже смачно!

Головне