Як смачно запарити вермішель швидкого приготування, і чи потрібно використовувати “рідну“ приправу з пачки

Автор: Анастасия Березовская

Мівіна, Роллтон або будь-яка інша вермішель швидкого приготування це вже не просто їжа для студентів чи холостяків. Вона стала незамінною в Україні з початком повномасштабної війни. Корисно мати при собі пару пачок сухпайка, який можна з'їсти і в сухому вигляді, і запарити окропом. Ми вирішили розповісти, як смачно приготувати локшину, щоб вона стала схожою на страву, як із ресторану.

Як смачно запарити вермішель швидкого приготування, і чи потрібно використовувати “рідну“ приправу з пачки - today.ua

Чи потрібно використовувати приправу з пачки вермішелі швидкого приготування?

Багато хто вважає, що саме приправа з пачки вермішелі швидкого приготування творить ту саму магію, завдяки чому страва так подобається всім. Швидше за все так і є, адже в ній міститься маса спецій, солі, підсилювачів та підсолоджувачів смаку. І це одна з найголовніших причин, чому варто відмовитись від її вживання.

Як приготувати вермішель швидкого приготування?

Зробити Мівіну або Роллтон апетитнішими можна за допомогою декількох простих інгредієнтів і вершкового соусу.

Складові:

Популярні зараз

“Вперше за роки війни“: Зеленський повідомив про ситуацію зі снарядами на фронті

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який кардинально змінить покарання для ухилянтів від мобілізації

Прикордонник застрелив чоловіка, який намагався незаконно перейти кордон з Румунією

У Верховній Раді зробили заяву щодо підвищення тарифу на світло з 1 червня

  • вермішель швидкого приготування
  • бекон
  • вершки
  • твердий сир
  • два яйця

Як смачно запарити вермішель швидкого приготування, і чи потрібно використовувати “рідну“ приправу з пачки

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Висипаємо вермішель у тарілку та заливаємо окропом, щоб вода покривала вміст на пару пальців.
  2. Поки макарошки запарюються, обсмажуємо на сковороді кілька смужок бекону.
  3. Готуємо вершковий соус: у глибокій мисці змішуємо два яєчні жовтки, трохи вершків і натертий на тертці сир.
  4. Вермішель зливаємо і висипаємо зверху бекону, і заливаємо це все вершковим соусом. Солимо, перчимо і додаємо улюблені приправи. Готуємо кілька хвилин під кришкою на слабкому вогні.

Готово! Смачного! На смак страва нагадує італійську пасту карбонару.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати котлети без м'яса та борошна – смачна страва з капусти за 15 хвилин.