Як правильно готувати розчинну каву, щоб вона не гірчила

Автор: Анастасия Березовская

Люди обирають розчинну каву з різних причин, але найпоширеніша – економія часу. Комусь не подобається смак заварної кави, і як альтернативу вони обирають розчинну, проте й у неї є свій специфічний присмак. Досвідчені баристи розповіли, як покращити смак розчинної кави – вся справа у добавках та способі заварювання.

Як правильно готувати розчинну каву, щоб вона не гірчила - today.ua

Як правильно готувати розчинну каву?

Буває, що розчинна кава має своєрідну кислинку і неприємний післясмак. Позбутися їх допоможе сіль. Для цього суху розчинну каву потрібно змішати з маленькою щіпкою солі і переходити до заварювання напою.

Поліпшити смак розчинної кави допоможе кориця – пряність, яка має особливий запах та присмак. Достатньо додати в напій лише дрібку кориці.

Важливо не тільки покласти додаткові інгредієнти в каву, а й правильно її заварити. Для цього в суху суміш спочатку потрібно додати трохи холодної води, все перемішати, а вже потім влити гарячу воду, але не окріп – приблизно 90 градусів.

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Як правильно готувати розчинну каву, щоб вона не гірчила

Коли ми купуємо каву, зроблену на апараті або зварену в турці, то вона має апетитну солодкувату пінку. Але в розчинній каві цю пінку після приготування краще прибирати, оскільки вона має властивість гірчити.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Зробити заварну каву смачніше також допоможуть маршмелоу або сироп.

Нагадаємо, лікарі розповіли, скільки чашок кави можна пити за день, і що буде, якщо перевищити добову норму.

Головне