Салат із пекінської капусти – недорогий порятунок від весняного авітамінозу

Автор: Марченко Любов

Салат із пекінської капусти з овочами може стати справжнім порятунком від весняного автитаминозу. За довгу зиму організм скучив за свіжими овочами, а підніжний корм ще не достиг. У міжсезоння справжнім джерелом вітамінів може стати легкий салат із пекінської капусти. Він доступний за коштами і швидко готується. При цьому такий салат безпечний навіть для тих, хто ретельно відстежує на вагах кожен набраний грам і досі не вірить, що хорошої людини має бути багато.

Салат із пекінської капусти – недорогий порятунок від весняного авітамінозу - today.ua

Отже, які ж компоненти потрібні для приготування такого смачного вітамінного дива:

  • 1 невеликий качан пекінської капусти (якщо великий, то його можна розділити на два рази);
  • 1 свіжий огірок середніх розмірів (хоча практика показує, що огірком салату не зіпсуєш, тому можна й великий);
  • 1 свіжий томат (принцип вибору той же, що й для огірка, тим більше, якщо у вас ціла родина "авітамінозників");
  • 1 солодкий перець (повторювати щодо розміру, мабуть, не варто);
  • 200 грамів сметани (ви можете замінити сметану будь-яким рослинним маслом, але зі сметаною, звичайно, смачніше);
  • сіль (ось тут, мабуть, переборщувати не варто).

Салат із пекінської капусти – недорогий порятунок від весняного авітамінозу

Всі овочі ріжемо кубиками. Можна маленькими, можна побільше – кому які до душі. Дрібно кришимо капусту. Все це перемішуємо, солимо, заправляємо сметаною і не забуваємо з'їсти.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

... Що там спостерігалося у собаки Павлова? От-от!

Нагадаємо, для тих, хто готовий їсти улюблений салат олів'є не лише раз на рік, ми публікували рецепт легкого весняного варіанта улюбленої страви, яка також не залишить байдужим жодного гурмана.