Борщ вийде смачніше, якщо додати один інгредієнт: про що не знають багато господинь

Автор: Лобанова Єлизавета

Борщ готують господині по всьому світу. Існує кілька традиційних рецептів приготування борщу, але існують також і більш оригінальні підходи до цієї страви. Щоб урізноманітнити смак борщу, в нього додають чорнослив, лимон, сало...Але є ще один секретний інгредієнт, який додасть страві аромат і легку кислинку. Йдеться про яблука. Спробуйте приготувати борщ новим незвичайним для себе способом, і раптом після цього вам не захочеться повертатися до традиційного рецепту!

Борщ вийде смачніше, якщо додати один інгредієнт: про що не знають багато господинь - today.ua

Рецепт борщу з яблуками

Інгредієнти:

  • Бульйон (свинячого, курячого або яловичого) - 3л
  • Буряк невеликого розміру - 1 штука
  • Морква невеликого розміру - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Яблука кислих сортів - 3 штуки
  • Капуста - 500 г
  • Томатний сік (можна пюре зі свіжих помідорів) - 400-500 мл
  • Сіль, перець, часник, зелень - за смаком

Борщ вийде смачніше, якщо додати один інгредієнт: про що не знають багато господинь

Для початку готуємо м'ясний бульйон. У киплячий бульйон натираємо на крупній тертці буряк і додаємо нарізану кубиками невеликого розміру картоплю. Далі ріжемо болгарський перець і цибулю, і кладемо їх у каструлю до інших овочів.

Натираємо на тертці моркву і відправляємо в каструлю. Солимо за смаком, додаємо перець і запашний горошок.

Популярні зараз

В Україні з 1 травня скасують один вид штрафу за порушення ПДР

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

Країни НАТО зможуть збивати російські ракети над Україною зі своєї території

В Одесі дорожній конфлікт переріс у стрілянину зі страйкбольної зброї

Коли овочі будуть готові, беремо яблука і також натираємо їх на тертці. Останній етап - шинкування капусти. Цей овоч додається до борщу в останню чергу.

Нехай борщ трохи покипить на плиті, після чого додайте до страви томатний сік або пасту, і дайте ще раз закипіти. Вже в готовий борщ відправляємо рубану зелень і подрібнений часник.

Подавайте борщ з яблуками в поєднанні зі сметаною і свіжою зеленню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як зробити борщ насичено червоним без додавання помідорів і томатної пасти.