Гречана каша – найпопулярніший гарнір. Якщо ви не знаєте, як урізноманітнити популярну кашу, при цьому не додаючи до неї ні вершкове масло, ні інший тваринний жир, то ми розповімо. Приготуйте гречку з овочами, і дайте скуштувати цю страву тим, хто каже, що не любить цю кашу.
Гречка з овочами
Інгредієнти:
Гречка – 1 склянка.
Буряк - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Часник – 2-3 зубчики.
Зелень – 1 пучок.
Олія - 2-3 ст.л.
Томатна паста – 1 ст.л.
Популярні зараз
Військовий аналітик помітив цікаву деталь у новому відео Путіна: “Не може поворухнути руками“
Україна значно випередила Європу в затратах на оренду житла, - ЛУН
Нарізаємо всі овочі соломкою. Обсмажуємо на олії спочатку буряк. При цьому додаємо невелику кількість цукру як для борщу. Далі додаємо томатну пасту і тушкуємо буряк приблизно 1-2 хвилини.
Заливаємо у сковороду трохи води та тушкуємо ще 10-15 хвилин. Потім додаємо нарізану моркву та цибулю і готуємо ще 5-7 хвилин. Додаємо до овочів болгарський перець та промиту гречку.
Солимо і перчимо нашу страву, доливаємо води і тримаємо на середньому вогні. За 2 хвилини до готовності додаємо в гречку рубаний часник та зелень.
Гарнір готовий! Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати традиційні українські гречаники із секретним інгредієнтом.