Today.ua

Зірковий психолог Наталя Холоденко зізналася, чому не виходить заміж

Зірковий психолог Наталя Холоденко, яка на початку березня вдруге стала мамою, зізналася журналістам, чому не виходить заміж за батька своєї дитини. Проте вона продовжує тримати в секреті ім'я нового обранця і дуже мало розповідає про своє особисте життя.

"Поки я прийняла рішення, що я не буду афішувати, хто батько моєї дитини. Давайте ми переживемо, що він не мій перший чоловік, а я думаю, що коли я відчую, що готова розкривати ці відносини, тоді ми будемо про це говорити. Для мене це важливо", - розповіла Наталя в програмі "Кава з перцем" на телеканалі "Україна".

Наталя Холоденко поділилася, що раніше її обранець був одружений, а її відносини з ним тривають трохи більше року. Зараз вони проживають разом в новій квартирі, яку новий коханий Наталі подарував їй під час її вагітності.

"Пропозиція руки і серця була, може, не така романтична, як мені хотілося б, але чесно тобі скажу, що для мене питання реєстрації відносин відкрите. Я для себе не бачу поки в цьому мотивації, я точно знаю, що розлучення – це не просто, і з юридичного боку, враховуючи всю мою цілісність, тому не знаю, я чесно поки не налаштована реєструвати стосунки", - зізналася психолог.

Раніше Наталя Холоденко розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею на 8 місяці вагітності. Її обікрала домробітниця, з якої психолог була знайома багато років. Після цього випадку зіркова мама вирішила відмовитися від допомоги нянь і домашніх помічниць.

Як повідомлялося, 6 березня Наталя Холоденко народила другу дитину — доньку Вів'єн. Незважаючи на те, що за словами Холоденко, пологи були непрості, вона дуже швидко відновлюється і встигає успішно поєднувати роботу і материнство. Від першого шлюбу психолог виховує сина Ларіона, якому зараз шість з половиною років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ