Під час епідемії і карантину дуже важливо зайнятися своїм здоров'ям і зміцнювати імунітет. Також важливо знати про те, які продукти, навпаки, можуть підірвати ваш імунітет і зробити вас вразливими до вірусів. Американський дієтолог Жаклін Лондон розповів, що саме заборонено вживати в їжу під час епідемії. Це не означає, що від цих продуктів потрібно повністю відмовитися. Достатньо обмежити їх вживання.
Перший продукт, вживання якого дієтолог рекомендує мінімізувати - це оброблене м'ясо. Велика кількість м'яса, піддана солінню, копченню та іншим видам обробки, призводить до різних негативних наслідків, в тому числі і розвитку декількох видів онкологічних захворювань.
Дієтолог рекомендує відмовитися на час карантину від підсолоджених продуктів. Цукор підвищує рівень глюкози в крові, що може спровокувати різні запалення.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Необхідно повністю виключити з раціону алкоголь. Спиртне вбиває кишкові бактерії, негативно впливає на мозок, підвищує кров'яний тиск, ризик інсульту, серцевих захворювань і діабету 2 типу.
Вироби з білого борошна також не сприятливо впливають на імунітет. Жаклін Лондон попереджає, що смажені у фритюрі продукти містять багато насичених жирів і зайвих калорій, а під час сидіння вдома на карантині це вам зовсім не знадобиться.
Раніше повідомлялося, які лікарські препарати добре підвищують імунітет і стимулюють вироблення антитіл до різних збудників хвороб.