Today.ua

Як схуднути на чорному хлібі: дієтологи розкрили секрет

Схуднення з максимальною користю для організму можливо тільки за рахунок правильного харчування. При цьому не обов'язково виключати з раціону щоденні продукти. Наприклад, не всі знають про те, що чорний хліб з кмином входить до складу дієти для схуднення, і його вживання допоможе регулювати безліч процесів в організмі.

По-перше, хліб підтримує красу волосся. Тому навіть при активному схудненні дозвольте собі з'їсти четверту частину шматочка хліба за добу. Сприймайте це як корисні ліки.

По-друге, має цінність не тільки хліб, але і кмин, яким посипають скоринку хліба.

За словами лікарів, кмин допомагає відновити печінку. Людям, які худнуть, це  знадобиться дуже скоро: скидаючи зайву вагу, ви даєте організму сигнал очиститися і печінка починає працювати понаднормово.

Крім того, хліб з кмином знижує кислотність шлунку. Під час схуднення різко змінюється раціон і починаються зміни у мікрофлорі кишечника, тому хліб піде тільки на користь.

Також кмин допомагає виводити токсини і жовч. Це якраз те, з чим стикаються люди на другому місяці схуднення.

Раніше дієтологи розповіли, що вживання одного авокадо на день зменшує кількість частинок "поганого холестерину", що позитивно позначається на схудненні і здоров'ї в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ