Today.ua

Як схуднути до Нового року: дієтологи дали цінні поради

Проблема схуднення особливо гостро стоїть перед жінками напередодні свят і важливих подій, адже в такі дні хочеться виглядати максимально привабливо. Американські дієтологи розповіли, як можна встигнути схуднути до Нового року без шкоди для здоров'я.

Дієтологи зазначили, що існують способи позбутися зайвої ваги для тих, хто з якихось причин не може або не хоче регулярно займатись спортом. В першу чергу, слід включити у свій раціон харчування продукти, які багаті на білок - тофу, горіхи, бобові і прісноводну рибу. Така їжа швидко втамовує голод і дозволяє обійтися без переїдання.

Також дієтологи радять не зловживати солодкими напоями - газованою водою, тоніками, енергетичними напоями, магазинними фруктовими соками.

Такі напої містять багато "порожніх" калорій і сприяють підвищенню рівня цукру в крові. Також дієтологи радять відмовитися від швидких вуглеводів. Спробуйте до Нового року виключити з раціону цукор - ви здивуєтесь, яким помітним і швидким буде результат. Також не зайвим буде знизити кількість солі в раціоні - на день не більше однієї чайної ложки.

Нагадаємо, раніше дієтологи назвали солодощі, які можна їсти під час дієти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ