Today.ua

Вилікує 4 хвороби: названо корисні властивості яблучного оцту

Яблучний оцет має безліч корисних властивостей та навіть може допомогти в боротьбі з певними хворобами. Саме тому вчені радять звернути увагу на цей продукт, але використовувати його у лікувальних цілях з особливою обережністю.

Так, яблучний оцет може бути ефективним в наступних випадках:

Якщо у вас з'явилась лупа, спробуйте промити голову яблучним оцтом - завдяки кислотності можна врівноважити рН шкіри голови і запобігти зростанню бактерій і дріжджів.

Щоб вилікувати бородавки або родинки, можна змішати чашку яблучного оцту з водою і нанести на шкіру ватним диском. Повторювати цю процедуру треба регулярно, двічі на день.

Щоб використати оцет як засіб для боротьби із поганим запахом ніг, потрібно налити його на дитячі серветки, замочити їх на ніч в холодильнику, після чого можна протирати серветками підошви ніг так часто, як вам потрібно.

Також цей продукт сприяє заспокоювання свербіння шкіри. Відтепер немає гострої необхідності використовувати рукавиці і лосьйон для того, щоб подолати свербіж. Яблучний оцет є досить ефективним антисептиком, наділеним протигрибкові властивості, який допоможе вам уникнути свербіння.

Нагадаємо, також ми раніше розповідали, що газети, оцет і аспірин допоможуть квітам довше залишатись свіжими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ