Today.ua

ТОП-4 продукти, які допоможуть позбутись жиру на животі

Жир на животі - одна з найбільших проблем людей, які прагнуть позбутись зайвою ваги. Саме ця частина тіла найскладніше піддається корекції, тому важливо знати, як правильно "ліпити" собі нову талію.

Представники ВООЗ констатують, що фізичних вправ для того, щоб позбутись зайвої ваги на животі, буде недостатньо. Важливо також скоригувати свій раціон харчування.

Фахівці стверджують, що є чотири продукти, регулярно вживаючи які ви зможете прибрати жир на животі.

Цвітна капуста

Якщо збільшити своє щоденне споживання розчинної клітковини на 10 грамів, маса жиру в черевній порожнині зменшується на 3,7%. А цвітна капуста є дуже багатим джерелом такої клітковини. Також в цьому продукті є вітаміни групи В та антиоксиданти.

Морква

Сира морква містить каротиноїди (бета-каротин і лютеїн), що є одними з найкращих натуральних речовин, здатних зміцнювати імунну систему.

Буряк

В складі даного продукту є багато волокон, білків та води, завдяки чому зменшується апетит та довго відчувається ситість.

Брокколі

В цьому овочі багато потужних антиоксидантів, які забезпечують здорові функції клітин, запобігають розвитку онкологічних захворювань. Антиоксиданти і клітковина продукту покращують імунітет, знижують рівень цукру в крові.

Нагадаємо, також раніше дієтологами було названо фрукт, що допоможе “розігнати” жир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ