Сіннабони з вершковим кремом і корицею: рецепт ніжних ароматних булочок

Карантин у багатьох відкрив нові кулінарні здібності, і тепер у вас з'явився час радувати своїх близьких смачними стравами, які ви самі раніше ніколи не готували. Починати ніколи не пізно. Напевно, вам захочеться якоїсь ароматної випічки, а йти до магазину зайвий раз не хочеться. Тоді пропонуємо вам приготувати дуже смачні ароматні булочки сіннабони з корицею, смак яких вам знайомий, а якщо ні, то ви будете приємно здивовані отриманому результату. Дріжджове тісто, вершковий сир і глазур...Все це робить булочки просто неймовірними!

Сіннабони з вершковим кремом і корицею: рецепт ніжних ароматних булочок  - today.ua

Рецепт сіннабонів з вершковим кремом

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно - 550 грам
  • яйце - 2 шт.
  • молоко - 200 мл
  • дріжджі - 1 ч. л.
  • цукор - 75 грам
  • вершкове масло - 75 грам
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • цукор - 130 грам
  • кориця - 3 ст. л.
  • вершковий сир - 100 грам
  • цукрова пудра - 120 грам

Сіннабони з вершковим кремом і корицею: рецепт ніжних ароматних булочок

Починаємо готувати тісто. Виливаємо в миску 200 мл теплого молока і додаємо 1 ст. ложку цукру. Все ретельно перемішуємо.

Заздалегідь замочені дріжджі додаємо в масляно-цукрову суміш. Добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Збиваємо масло з цукром, поступово додаємо яйця.

Коли піднялися дріжджі, відправляємо їх в масляно-цукрову суміш і починаємо добре перемішувати.

Додаємо у наше тісто борошно і добре вимішуємо. Якщо тісто липне, можна додати ще 50 гр. борошна, щоб воно було м'яким, але не рідким. Вимішуємо тісто близько 10 хвилин і відправляємо на годину в тепле місце, щоб воно добре піднялося.

Поки тісто "відпочиває", готуємо начинку. Змішуємо цукрову пудру і корицю.

Починаємо розкачувати тісто товщиною 6-8 мм. Залишаємо його хвилин на 20, потім змащуємо вершковим маслом і густо обсипаємо начинкою.

Звертаємо тісто в щільний рулет, і ріжемо ножем на невеликі рулетики.

Акуратно викладаємо сіннабони на деко, залишаємо постояти годину в теплому місці і випікаємо в духовці при 180 градусів протягом 25 хвилин.

В цей час готуємо помадку. Змішуємо м'яке вершкове масло, вершковий сир і цукрову пудру.

Після того, як сіннабони будуть готові, намазуємо їх карамельною помадкою, щоб вони просочилися і були соковитими.

Ароматні сіннабони до чаю готові! Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні пиріжки з вишнею та яблуками нашвидкуруч.

ДЖЕРЕЛОdnpr.com.ua