Карантин у багатьох відкрив нові кулінарні здібності, і тепер у вас з'явився час радувати своїх близьких смачними стравами, які ви самі раніше ніколи не готували. Починати ніколи не пізно. Напевно, вам захочеться якоїсь ароматної випічки, а йти до магазину зайвий раз не хочеться. Тоді пропонуємо вам приготувати дуже смачні ароматні булочки сіннабони з корицею, смак яких вам знайомий, а якщо ні, то ви будете приємно здивовані отриманому результату. Дріжджове тісто, вершковий сир і глазур...Все це робить булочки просто неймовірними!
Рецепт сіннабонів з вершковим кремом
Інгредієнти:
- пшеничне борошно - 550 грам
- яйце - 2 шт.
- молоко - 200 мл
- дріжджі - 1 ч. л.
- цукор - 75 грам
- вершкове масло - 75 грам
- ванільний цукор - 1 ч. л.
- цукор - 130 грам
- кориця - 3 ст. л.
- вершковий сир - 100 грам
- цукрова пудра - 120 грам
Починаємо готувати тісто. Виливаємо в миску 200 мл теплого молока і додаємо 1 ст. ложку цукру. Все ретельно перемішуємо.
Заздалегідь замочені дріжджі додаємо в масляно-цукрову суміш. Добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Збиваємо масло з цукром, поступово додаємо яйця.
Коли піднялися дріжджі, відправляємо їх в масляно-цукрову суміш і починаємо добре перемішувати.
Додаємо у наше тісто борошно і добре вимішуємо. Якщо тісто липне, можна додати ще 50 гр. борошна, щоб воно було м'яким, але не рідким. Вимішуємо тісто близько 10 хвилин і відправляємо на годину в тепле місце, щоб воно добре піднялося.
Поки тісто "відпочиває", готуємо начинку. Змішуємо цукрову пудру і корицю.
Починаємо розкачувати тісто товщиною 6-8 мм. Залишаємо його хвилин на 20, потім змащуємо вершковим маслом і густо обсипаємо начинкою.
Звертаємо тісто в щільний рулет, і ріжемо ножем на невеликі рулетики.
Акуратно викладаємо сіннабони на деко, залишаємо постояти годину в теплому місці і випікаємо в духовці при 180 градусів протягом 25 хвилин.
В цей час готуємо помадку. Змішуємо м'яке вершкове масло, вершковий сир і цукрову пудру.
Після того, як сіннабони будуть готові, намазуємо їх карамельною помадкою, щоб вони просочилися і були соковитими.
Ароматні сіннабони до чаю готові! Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати смачні пиріжки з вишнею та яблуками нашвидкуруч.