Today.ua

Смертельна ДТП у Харкові: Дронов подав апеляцію на рішення суду

Геннадій Дронов, який 26 лютого разом з іншою фигуранткою справи про смертельне ДТП у Харкові Оленою Зайцевою був засуджений на 10 років позбавлення волі, подав апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції. Про це повідомив адвокат засудженого Сергій Перепелиця в соціальній мережі Фейсбук, опублікувавши фотокопію документу.

"Вважаємо, що вирок Київського районного суду р. Харкова є упередженим, незаконним, необґрунтованим та винесеним з істотним порушенням норм процесуального права, прав і свобод людини, гарантованих Конституцією України, Кримінальним процесуальним кодексом України, Конвенцією про захист прав людей і основоположних свобод, а тому повинен бути скасований", - йдеться в апеляційній скарзі.

Зазначимо, раніше відомий адвокат Вадим Володарський зазначив, що захист Дронова оскаржить вирок, який, з професійної точки зору, викликає багато питань.

Крім того, юрист зазначив, що підсумки розгляду апеляції буде складно спрогнозувати.

Також ми повідомляли, що на сайті електронних петицій офіційного представництва президента України було зареєстровано звернення про помилування одного з учасників смертельної дорожньо-транспортної пригоди в Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ