Today.ua

Сіртфуд-дієта: новий спосіб швидкого схуднення

Сіртфуд-дієта (Sirtfood) - новий спосіб швидкого схуднення, який вже став фаворитом зірок у Європі і славиться тим, що дозволяє червоне вино та шоколад.

Дієту Sirtfood розробили два знаменитих британських дієтолога. Вони рекламують дієту як революційний план схуднення і поліпшення здоров'я.

Наприклад, співачка Адель схудла на такому підході на 20 кг, а британська світська левиця Піппа Міддлтон довела фігуру до ідеалу перед весіллям.

Для того, щоб схуднути на сіртфуд-дієті, необхідно дотримуватися певних правил, особливо в першу фазу.

Які продукти входять у раціон?

Дієта Sirtfood включає в свій раціон:

Рецепт соку Sirtfood

Вам знадобиться: 75 г капусти, 30 грамів рукколи, 5 г петрушки, 2 палички селери, 1 см імбиру, 0,5 зеленого яблука, 0,5 лимона, 0,5 чайної ложки порошку зеленого чаю.

Спосіб приготування: всі інгредієнти, за винятком зеленого чаю і лимона, пропускаються через соковижималку і виливаються в склянку. Сік лимона вичавлюється вручну. Потім додається порошок зеленого чаю і все перемішується.

Перший етап сиртфуд-дієти

Перший етап триває 7 днів. Протягом перших трьох днів споживання калорій обмежується 1000 калоріями на день. Ви п'єте три склянки соку на день плюс один раз приймаєте їжу. Рецепт страви вибирається тільки з дозволеного для дієти списку. Наприклад, це може бути омлет або креветки з гречаною локшиною. З 4 по 7 день споживання калорій підвищується до 1500. Тепер потрібно випивати дві склянки соку на день і з'їдати дві основних страви зі списку.

Другий етап дієти

Другий етап триває два тижні. Ви їсте три основних страви в день і випиваєте один стакан соку.

Після дієти рекомендується продовжувати додавати страви з сіртфудами в раціон. Також рекомендується продовжувати пити сік Sirtfood кожен день.

Таким чином, дієта Sirtfood більше схожа на зміну способу життя, ніж на короткострокову дієту.

Раніше Today.ua писав про переваги бананової дієти для схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ