Today.ua

Схуднення на фруктах: як скинути зайві 10 кг за тиждень

Фрукти містять всі необхідні вітаміни і антиоксиданти, необхідні нашому організму для нормального функціонування протягом дня. Також вони насичені корисними мінералами та вуглеводами, які заряджають енергією і додають сили. На фруктовій дієті цілком можливо скинути за тиждень до 10 зайвих кілограмів без шкоди для організму.

Під час такої дієти у вашому раціоні щодня мають бути горіхи, насіння і овочі. Так ви заповните добову норму жирів і білків. Пам'ятайте, що здорова фруктова дієта для схуднення складається з 3-4 порцій фруктів на день. У фруктове меню входять свіжі фрукти, сухофрукти та натуральні соки. Важливо також випивати до 2 л води щодня.

Меню фруктової дієти на 7 днів:

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П'ятниця

Субота

Неділя

Максимальний результат схуднення на фруктовій дієті — мінус 10 кг за тиждень. Вага може дуже швидко повернутися, якщо виходити з дієти різко. Калорійну їжу варто повертати в раціон поступово, маленькими порціями. Перед початком дієти важливо проконсультуватися з лікарем. Худнути на фруктах можно не всім. Така дієта небезпечна для діабетиків, адже фрукти містять багато цукру, а також протипоказана людям із захворюваннями підшлункової залози та нирок.

Раніше повідомлялося, який головний секрет схуднення на сирній дієті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ