Шпинат і гриби: оригінальний рецепт млинців на Масляну

Автор: Оксана Житнюк

Вже скоро в Україні розпочнеться тиждень Масляної (з 24 лютого по 1 березня), тож рекомендуємо запастись рецептами млинців. Класичні варіанти цієї страви відомі всім - зазвичай млинці готують з борошна, яєць та води, загортаючи потім в них мед або сметану. Але ми пропонуємо урізноманітнити стіл на Масляну та приготувати млинці зеленого кольору.

Шпинат і гриби: оригінальний рецепт млинців на Масляну - today.ua

Зелені млинці можна зробити за допомогою використання шпинату - саме він надасть їм яскравий колір.

Як приготувати зелені млинці зі шпинату з грибами

Для 10 млинців вам знадобиться:

  • борошно - 200 г;
  • вершки - 100 мл;
  • рослинна олія - 50 г;
  • цукор - 2 ч.л.;
  • яйця - 2 шт.
  • розпушувач тіста - 1/2 ч.л.;
  • шпинат - 300 г;
  • сіль - 1 ч.л.

Для начинки:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • печериці - 300 г;
  • вершковий сир - 100 г;
  • вершки - 100 г;
  • цибуля 1 шт.;
  • сіль, перець - за смаком.

Щоб приготувати млинці, ретельно змішайте інгредієнти з перемеленим на блендері шпинатом. Далі смажте млинці на добре розігрітій сковороді без додавання олії, адже вона є в складі тіста.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Для начинки дрібно нашинкуйте цибулю, гриби і обсмажуйте до готовності, додаючи вершки. Наповніть млинці начинкою, заверніть в трубочки або "конверти".

Нагадаємо, раніше ми розповіли швидкий рецепт десерту "Наполеон" на 14 лютого.

Головне