Сало в духовці: пікантний рецепт ніжної закуски

Автор: Лобанова Єлизавета

Сало, приготовлене в духовці, буде відрізнятися ніжним смаком і ароматом. Для початку потрібно вибрати на базарі якісне сало, а потім приготувати його за нашим рецептом. Ваші гості будуть приємно здивовані, коли побачать на столі цю пікантну закуску.

Сало в духовці: пікантний рецепт ніжної закуски  - today.ua

Рецепт копченого сала в духовці

Інгредієнти:

  • Сало;
  • Свинина;
  • Цибуля;
  • Часник;
  • Соєвий соус;
  • Сіль;
  • Спеції на смак.

Сало в духовці: пікантний рецепт ніжної закуски

Беремо сире м'ясо і ріжемо його тонкими смужками. Краще брати ту частину свинини, де є жир, або змішувати м'ясо з салом.

Цибулю і часник дрібно нарізаємо, або натираємо на терці. Беремо м'ясо і добре обвалюємо його в часниковій суміші, натираємо сіллю і перцем. Заливаємо м'ясо соєвим соусом і ставимо в холодильник на 12 годин.

Популярні зараз

Материки Землі поволі наближаються один до одного: учені прогнозують зіткнення із велетенським катаклізмами

Сирський та Умєров звернулися до українців, які приєдналися до оборони держави

Російські військовополонені поскаржилися на їжу в Україні: “Хочеться домашнього салату Олів'є“

Кладемо м'ясо на деко, загорнувши його у фольгу. Ставимо страву на 1,5 години в духовку на температуру 180 градусів.

Дістаємо сало з духовки, тонко нарізаємо його і подаємо до столу в якості закуски. Можна приготувати бутерброди з салом, прикрасивши їх гілочками зелені і зубчиками часнику.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як правильно вибрати сало, орієнтуючись на його смак, колір і запах.