Салат “Мімоза“ із секретним інгредієнтом: що додати в популярну страву для пікантності

Автор: Лобанова Єлизавета

Традиційний салат "Мімоза" багато хто готує не тільки на святковий стіл, а й просто на обід чи вечерю. У класичний рецепт входять рибна консерва, яйця, морква, картопля та майонез. Однак, ви можете замінити будь-який з інгредієнтів або додати продукти, які ви любите, і від цього салат не стане гіршим. Ми розповімо, як приготувати салат "Мімоза" з тунцем, зеленою цибулею та натуральним йогуртом замість майонезу.

Салат “Мімоза“ із секретним інгредієнтом: що додати в популярну страву для пікантності - today.ua

Салат "Мімоза"

Інгредієнти:

  • тунець консервований – 170 г
  • яйця – 2 шт.
  • зелені яблука – 1 шт.
  • цибуля зелена – пучок
  • сметана, йогурт - для соусу

Салат “Мімоза“ із секретним інгредієнтом: що додати в популярну страву для пікантності

Яйця відваріть та натріть на великій тертці.

Популярні зараз

Україна значно випередила Європу в затратах на оренду житла, - ЛУН

В одному з обласних центрів вже оголосили про подовження зимових канікул: школи можуть самі визначати тривалість вакацій

Яблуко також очистіть і натріть на тертці. Цей інгредієнт додасть салату нотки свіжості та пікантності.

Цибулю дрібно наріжте.

Викладаємо всі інгредієнти шарами: спочатку тунець, потім яйце, яблуко, яйце, цибулю і кожен шар промазуйте йогуртом змішаним зі сметаною. Верхній шар салату потрібно ретельно змастити соусом.

Щоб салат просочився, його потрібно поставити в холодильник хоча б на кілька годин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подавайте салат "Мімоза" на стіл, і смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати вінегрет за рецептом Євгена Клопотенка із запечених овочів.

Головне