Today.ua

Пити і не п'яніти: як підготувати організм до прийому алкоголю

Похмілля – жахливий стан. Він з'являється в результаті розщеплення спирту в організмі, що призводить до головних болів, нудоти, втрати координації рухів. Щоб не страждати вранці після вечірок, готує організм до вживання міцних напоїв.

Абсорбенти

Люди, які приймали їх перед застіллям з алкоголем, кажуть, що їх стан зранку не був настільки критичним, як тоді, коли вони не готували організм з допомогою цих речовин. Завдяки абсорбентам токсини в шлунково-кишковому тракті та крові не затримуються.

Клітковина

Якщо не хочете страждати після вживання спиртного, з'їдайте їжу, багату клітковиною, перед тим, як піти на вечірку. Багато людей допускають помилку, включаючи в свій раціон жири: вони приносять лише тимчасове полегшення, а потім стає тільки гірше. Клітковина прискорить обмін речовин, завдяки чому токсини переробляться швидше.

Чай

Міцний чай не дозволить вам швидко сп'яніти. Властивості цього напою аналогічні властивостям абсорбенту. Речовини, які утворюються в результаті розпаду етанолу, що міститься в алкоголі, швидко покинуть ваш організм. Бажано віддавати перевагу саме чорному чаю, а не зеленому чаю.

Ви знаєте про те, що алкоголь може бути корисним? Вчені прийшли до такого висновку. Але для того, щоб отримати користь від спиртних напоїв, вживати їх потрібно помірно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ