Котлети з риби із секретним інгредієнтом: що додати у фарш для соковитості та пікантності

Автор: Лобанова Єлизавета

Якщо ви любите рибні котлети, то цей рецепт для вас. Один особливий інгредієнт змінить смак котлет до невпізнання. Ваші котлети вийдуть соковитими та ароматними. Рибу можете брати будь-яку, яка вам подобається. На приготування таких котлет піде не більше півгодини.

Котлети з риби із секретним інгредієнтом: що додати у фарш для соковитості та пікантності - today.ua

Котлети з риби із секретним інгредієнтом

Вам знадобиться:

  • рибний фарш - 1 кг;
  • свіже сало - 300 г;
  • яйця – 2 штуки;
  • цибулина – 1 штука;
  • сіль - 1 ч. л;
  • мелений перець - 0,5 ч. л;
  • кукурудзяні панірувальні сухарі;
  • олія для смаження.

Котлети з риби із секретним інгредієнтом: що додати у фарш для соковитості та пікантності

Мерлуза, хек чи мінтай ідеально підійдуть для рибних котлет. Сало потрібно вибирати свіже, не копчене та не солоне.

Популярні зараз

В українських вузах не скасовуватимуть бюджетну форму навчання

В Україні заборонять небажані дзвінки на мобільні телефони

Hyundai представив новий електричний кросовер IONIQ 9

Депутати ухвалили законопроєкт про безпеку в школах

Перемеліть рибне філе та сало на м'ясорубку, потріть цибулю на тертку, додайте сіль та перець. Вбийте фарш для котлет яйця. Ретельно перемішайте. Залишіть його відлежатися хоча б хвилин на десять.

Сформуйте котлети, обваляйте кожну в панірувальних сухарях і обсмажуйте на сковороді з обох боків.

Перекладіть котлети в деко, накрийте кришкою або фольгою і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин.

Котлетки в духовці підрум'яняться і стануть ще соковитішими всередині.

Подавайте рибні котлети теплими, з гарніром на вибір.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, чому котлети прилипають до сковороди та розлазяться на очах.

Головне