Котлети з риби із секретним інгредієнтом: що додати у фарш для соковитості та пікантності

Автор: Лобанова Єлизавета

Якщо ви любите рибні котлети, то цей рецепт для вас. Один особливий інгредієнт змінить смак котлет до невпізнання. Ваші котлети вийдуть соковитими та ароматними. Рибу можете брати будь-яку, яка вам подобається. На приготування таких котлет піде не більше півгодини.

Котлети з риби із секретним інгредієнтом: що додати у фарш для соковитості та пікантності - today.ua

Котлети з риби із секретним інгредієнтом

Вам знадобиться:

  • рибний фарш - 1 кг;
  • свіже сало - 300 г;
  • яйця – 2 штуки;
  • цибулина – 1 штука;
  • сіль - 1 ч. л;
  • мелений перець - 0,5 ч. л;
  • кукурудзяні панірувальні сухарі;
  • олія для смаження.

Котлети з риби із секретним інгредієнтом: що додати у фарш для соковитості та пікантності

Мерлуза, хек чи мінтай ідеально підійдуть для рибних котлет. Сало потрібно вибирати свіже, не копчене та не солоне.

Популярні зараз

У Верховній Раді визнали, що в Україні закінчились гроші для зарплат військовим: який вихід бачить влада

З'явився коментар щодо ймовірної депортації українських чоловіків із Чехії

Десна принесе забруднену воду до Києва 10 вересня: як намагаються запобігти ситуації

На планеті стрімко підвищується рівень Світового океану: в ООН говорять про затоплення значної частини суші

Перемеліть рибне філе та сало на м'ясорубку, потріть цибулю на тертку, додайте сіль та перець. Вбийте фарш для котлет яйця. Ретельно перемішайте. Залишіть його відлежатися хоча б хвилин на десять.

Сформуйте котлети, обваляйте кожну в панірувальних сухарях і обсмажуйте на сковороді з обох боків.

Перекладіть котлети в деко, накрийте кришкою або фольгою і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин.

Котлетки в духовці підрум'яняться і стануть ще соковитішими всередині.

Подавайте рибні котлети теплими, з гарніром на вибір.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, чому котлети прилипають до сковороди та розлазяться на очах.