Today.ua

Голлівудська дієта: як без сніданків скинути 10 кг за тиждень

Основа голлівудської дієти для схуднення - в обмеженні вживання вуглеводної їжі, жирів, а також веденні підрахунку калорій.

Під час дієти, перш за все, слід надавати перевагу продуктам, які містять багато рослинної клітковини і білка.

Заборонено вживання кондитерських виробів, хліба, фруктів і овочів з високим вмістом крохмалю, алкогольних напоїв, солі, маринадів і солінь.

Всю їжу важливо готувати на пару.

Необхідно пити багато рідини - негазованої мінеральної або звичайної питної води, зеленого чай.

Цікавий момент: ви не будете снідати. Саме перший прийом їжі варто виключити.

 

Навіть без індивідуальної консультації з лікарем дієтологи відразу попереджають:
через незбалансованість дієти, доведеться вживати додаткові вітамінно-мінеральні комплекси. І все одно можете відчути слабкість - через мінімальну кількість або навіть відсутність вуглеводів.

Відзначається, що така дієта для схуднення більше підходить людям з США, які і є її батьківщиною, оскільки склад продуктів дещо інший. Але європейці з легкістю можуть замінювати їх на аналогічні без шкоди для ефективності. А результат обіцяють гідний - до 10 кг.

На цій дієті можна сидіти не більше двох тижнів. А перерву зробити мінімум три місяці. І, звичайно, перед тим, як сісти на таку дієту, просто необхідно проконсультуватися з лікарем.

Нагадаємо, багато хто хоче встигнути схуднути до Нового року, щоб розпочати "нове життя" в бажаному вазі і відмінній формі. Цитрусова дієта може порадувати приємними результатами. Як обіцяють, досить замінити 15% свого раціону мандаринами, і можна схуднути на 2-3 кг за місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ