Today.ua

Дієта на соках зеленого кольору: розчиняє жир і виводить токсини

Дієта на основі соків зеленого кольору не тільки є відмінним засобом для схуднення, але й служить прекрасним засобом для виведення шлаків із організму.

З допомогою дієти на зеленому соку можна з легкістю втратити до 4 кілограмів ваги протягом трьох-п'яти днів. Крім того, що вона так ефективна, вона ще й дуже корисна. Якби воно було не так, нею навряд чи захоплювались би голлівудські зірки, які з фанатизмом піклуються про своє здоров'я.

Прихильницями цієї дієти є такі знамениті красуні, як Вікторія Бекхем, Дженніфер Лопес, Гвен Стефані, Гвінет Пелтроу. У кожної з них вже не раз помічали в руках стаканчик із зеленим вмістом. Виглядає, звичайно, так собі – на любителя. Зате користь від такого зеленого соку переоцінити важко.

Зазвичай у такий життєдайний напій входять соки лайма, кропу, капусти, шпинату, селери, петрушки, яблук і ще деяких овочів та фруктів. Але обов'язково – зеленого кольору. Такий фреш багатий життєво важливими для організму компонентами: антиоксидантами, фолієвою кислотою і вітаміном С. Все це за сукупністю вкрай корисно і, одночасно, низькокалорійно, що сприяє схудненню. При цьому такий сік, неначе віник, "вимітає" з організму не тільки зайвий жир, але й  усілякі шлакові відкладення і токсини. Від цього налагоджується робота шлунково-кишкового тракту і, як наслідок, поліпшується колір обличчя.

"Сидіти" на дієті рекомендують від 3 до 5 днів. Цього часу вистачить, аби схуднути приблизно на 4 кілограми, які заважають відчувати приємну легкість у тілі. При цьому, якщо вже зовсім несила добу безперервно сидіти на одних зелених соках, дієтологи дозволяють протягом дня з'їсти одне яблуко, або невелике гроно винограду, або ківі, або кілька ядер горіхів.

А нагородою за самообження, перенесені протягом цих кількох днів, будуть вам ваше тіло, що стало стрункішим, та  позеленілі від заздрощів личка подружок.

Раніше ми розповідали, як можна скинути до 6 кілограмів за місяць на зовсім не обтяжливій і смачній мандариновий дієті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ