Домашні чебуреки на заварному кремі: рецепт з хрусткою скоринкою

Автор: Грудзинська Олена

Щоб порадувати домашніх справжніми чебуреками, досить знати правильний рецепт. Не бійтеся, що доведеться зробити кулінарне звершення. Пропонуємо вам покрокову інструкцію.

Домашні чебуреки на заварному кремі: рецепт з хрусткою скоринкою - today.ua

Інгредієнти:

масла - 300 мл.
борошна - 450 гр;
води - 150 мл;
рослинного масла - 20 мл;
яєць курячих - 1 штука;
солі - за смаком;
свинячої м'якоті - 200 гр;
яловичого фаршу - 200 гр;
жиру - 50 гр;
м'ясного бульйону - 50 мол;
сметани - 100 гр.
перцю запашного - 3 гр;
цибулі ріпчастої - 150 гр;
перцю червоного меленого - 3 гр;
зелені петрушки - 2 столових ложки.

Домашні чебуреки на заварному кремі: рецепт з хрусткою скоринкою

Приготування тіста:

1. Рецепт говорить: візьміть каструлю з товстим дном і налийте воду з маслом. Потрібно посолити і доведіть до кипіння.
2. Негайно всипте борошно, але неповну склянку. Перемішайте, не вимикаючи вогонь. Тісто має сформувати плівку на дні каструлі. Коли завариться, приберіть з плити і поставте на кілька хвилин охолонути.
3. Перекладіть  тісто в ємність і додайте 1 яйце. Вимісіть до однорідного стану.
4. Продовжуйте вимішувати тісто, всипте залишки борошна. Тісто має вийти щільне і слухняне. Накрийте рушником або плівкою і на час відставте.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Приготування фаршу:

1. Далі рецепт пропонує: подрібніть м'ясо і жир на мясорубці. Викладіть в миску.
2. Візьміть блендер і подрібніть або дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Додайте до м'яса.
3. Порубайте зелень, додайте до м'яса. Поперчіть і посоліть за смаком, вимісіть фарш.
4. Додайте бульйон до отриманого фаршу, перемішайте все, потім додайте сметану, відмінно все разом перемішайте. Сметану можна замінити на вершки, щоб начинка вийшла соковитою.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготування чебуреків:

1. Тепер рецепт каже: зробіть з готового тіста ковбаску, наріжте на однакові шматки. Приблизно повинно вийти 9-10 штук.
2. Кожен шматочок розкачайте в тонкий корж. На половину викладіть фарш тонким шаром, потім прикрийте другою половиною тіста і притисніть зверху. Краї заліпіть виделкою або обріжте.
3. У глибокій сковороді розігрійте олію. Викладайте і смажте чебуреки по одному, так краще. Також варто доглядати, щоб, коли перевертаєте, вони не пошкодилися.
4. Готові чебуреки, щоб вбрався зайвий жир, викладіть на паперову поверхню.

Приємного апетиту!

Головне