Сніданок за 15 хвилин – сирно-шоколадна запіканка без борошна та манки

Автор: Анастасия Березовская

Деякі українці зіткнулися з тим, що світло зараз включають щогодини. А тому треба мати щось про запас, що можна їсти холодним. Пропонуємо вам спробувати приготувати сирно-шоколадну запіканку без борошна та манки. На все про все піде всього 15 хвилин.

Сніданок за 15 хвилин – сирно-шоколадна запіканка без борошна та манки - today.ua

Якщо готувати цей десерт порційно, то він запечеться швидше і не потрібно буде часто відкривати холодильник, щоб відрізати собі шматочок. У рецепт можна додати цедру апельсина для аромату та пікантного смаку. Кількість цукру регулюйте за бажанням. Замість какао можна використовувати розтоплений шоколад (100 г) чи горіхи, цукати чи сухофрукти.

Сирно-шоколадна запіканка без борошна та манки – рецепт

Складові:

  • 2 яйця
  • 700 г сиру 9%
  • 100 г шоколаду або 30 г какао-порошку
  • 200 г сметани 15-20%
  • 100 г цукру
  • 40 г крохмалю
  • 10 г ванілі
  • Дрібка солі

Сніданок за 15 хвилин – сирно-шоколадна запіканка без борошна та манки

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Сир розминаємо вилкою, додаємо сіль, ваніль, яйця, цукор, какао, крохмаль та сметану. Перебиваємо блендером до однорідної консистенції.
  2. Пергаментний папір для випічки мнемо в руках і вистилаємо ним форму.
  3. Виливаємо сирно-шоколадну масу та розрівнюємо.
  4. Випікаємо у розігрітій до 160 градусів духовці на середньому рівні без конвенції 60 хвилин. Через деякий час відчиняємо трохи дверцята, вимикаємо духовку і готуємо ще 20-30 хвилин.
  5. Зверху страву можна прикрасити сметаною чи розтопленим шоколадом. Зберігати у холодильнику. Вживати можна як теплим, і холодним.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, який інгредієнт додати до тіста, щоб пиріжки вийшли м'якими та ніжними – кулінарна хитрість.

Головне