Ніжний, пухнастий та легкий. Такий смачний, що домочадці проситимуть добавки. Цей сирник із яблуками легкий у приготуванні, і з ним упорається навіть недосвідчена господиня. Запікається пиріг на подушці з печива та тертих яблук.
Сирник з яблуками – рецепт
Інгредієнти:
- 1 кг яблук
- 1 кг сиру
- 80 г вершкового масла
- 3 ст. л. манки
- 15 г ванільного цукор
- Плоске печиво – крекери, До кофе, галетне або Пряжене молоко
- 250 г цукру
- 250 мл сметани
- 4 яйця
- 80 г ванільного пудингу
Спосіб приготування:
- М'яке вершкове масло змішуємо з цукром та ванільним цукром – збиваємо міксером.
- Додаємо яйця і продовжуємо збивати у пишну масу.
- Додаємо сметану – продовжуємо збивати.
- Сир перетираємо через сито або перебиваємо занурювальним блендером, щоб маса вийшла однорідною та м'якою. Додаємо сир у яєчну масу та збиваємо до отримання однорідної маси.
- Додаємо в тісто суху суміш для пудингу та збиваємо до однорідного стану.
- Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо насіння та плодоніжки – натираємо на великій тертці. Додаємо манку та перемішуємо.
- Форму для запікання застеляємо пергаментним папером. На дно викладаємо печиво, висипаємо терті яблука та виливаємо тісто.
- Випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці протягом 70 хвилин. Через час вимикаємо духовку, відкриваємо дверцята і залишаємо сирник всередині остигати.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати рецепт хрусткого кокосового торта нашвидкуруч - без тіста та випічки.
Популярні зараз
Спікер Зеленського розповів, який документ влітку передадуть Путіну
Пенсіонерам нагадали про пільги
Опубліковано топ-10 рейтингу українських університетів: чий диплом варто здобути