Цвітна капуста із секретним інгредієнтом: рецепт смачної вечері для всієї родини

Автор: Леся Ловіцька

Цвітна капуста - одна з тих страв, які можна спокійно дозволити собі на вечерю, не переживаючи за фігуру. Частування ситне та корисне, недороге, а головне – швидко готується. Спробуйте використовувати для рецепту незвичайний інгредієнт – пиво.

Цвітна капуста із секретним інгредієнтом: рецепт смачної вечері для всієї родини  - today.ua

Щоб приготувати цвітну капусту у пивному клярі, знадобляться наступні інгредієнти:

  • качан цвітної капусти;
  • 100 мл пива;
  • 2 яйця;
  • 100 г борошна;
  • сіль та перець за смаком;
  • паприка чи куркума;
  • олія.

Спочатку потрібно промити овоч і видалити пошкоджені ділянки та листя. Розріжте цвітну капусту на невеликі суцвіття, відправте в каструлю і залийте гарячою водою. Після цього її потрібно вварити протягом 5-8 хвилин до напівготовності.

Цвітна капуста із секретним інгредієнтом: рецепт смачної вечері для всієї родини

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Відкиньте відварену капусту на друшляк і зробіть пивний кляр, поки вона остигає. Збийте яйця із сіллю, а потім влийте пиво. Перемішайте яєчну суміш до однорідного стану. Можна додати улюблені спеції – чорний перець, куркуму чи паприку. З двома останніми страва набуде золотистого відтінку.

Борошно слід просіяти і додати розмішуючи, щоб не було грудочок. Пивний кляр повинен вийти рідким. Обвалюйте в ньому суцвіття охолодженої капусти, а потім обсмажуйте на олії з усіх боків.

Цвітна капуста із секретним інгредієнтом: рецепт смачної вечері для всієї родини

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готову цвітну капусту потрібно викласти на тарілку з паперовим рушником, щоб забрати зайвий жир. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати тушковану капусту без м'яса – один інгредієнт покращить колір та смак страви.

Головне