Якщо ви любите цукерки Raffaello, тоді вам обов'язково варто приготувати вершково-кокосовий торт без випічки. Такий десерт стане прикрасою святкового столу і підніме вам настрій під час домашнього чаювання.
Торт "Рафаелло" без випічки: рецепт приготування
Інгредієнти:
- 500 мл молока
350 мл вершків для збивання
300 г бісквітного печива
300 г готового безе
200 мл вареного згущеного молока
80 г цукрової пудри
70 г цукру
70 вершкового масла
60 г крохмалю
30 г пшеничного борошна
1 пакетик ванільного цукру
Кокосова стружка для прикрашання
Покрокова інструкція:
У каструльці з товстим дном змішайте цукор, ванільний цукор, крохмаль і борошно. Невеликими порціями вливайте молоко, добре вимішуючи дерев'яною або силіконовою лопаткою.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Поставте каструльку на вогонь, варіть крем на мінімальному вогні, постійно помішуючи. Готовий крем накрийте плівкою, щоб не утворювалася кірка, і залиште остигати.
У холодний крем додайте половину розм'якшеного при кімнатній температурі вершкового масла. Збийте масу міксером.
Окремо збийте варену згущенку з рештою розм'якшеного вершкового масла. Перекладіть до молочного крему і ще раз збийте.
Збираємо торт: на дно форми покладіть шар печива, покрийте кремом, зверху розподіліть безе. Продовжуйте чергувати печиво, крем і безе, поки продукти не закінчаться.
Зверху прикрасьте торт збитими в круту піну вершками з цукровою пудрою, посипте кокосовою стружкою. Дайте торту настоятися протягом кількох годин у холодильнику.
Смачного!
Пропонуємо до вашої уваги ще один рецепт дивно ніжного і смачного йогуртового торт без випічки. Цей десерт нікого не залишить байдужим.