Торт із замороженої ряжанки: ніжний десерт, який сподобається всім

Автор: Шевченко Лилия

Приготуйте незвичайний і смачний десерт до чаю або на святковий стіл. Ніжний крем зі смаком топленого молока подарує вам і вашим гостям нескінченне задоволення.

Торт із замороженої ряжанки: ніжний десерт, який сподобається всім - today.ua

Ніжний торт із замороженої ряжанки

Інгредієнти:

  • 2 л ряжанки
  • 250 г печива
  • 500 г сметани
  • 3 яйця
  • 120 г вершкового масла
  • 100 г цукрової пудри
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 10 г ванільного цукру

Спосіб приготування:

Ряжанку прямо в упаковці відправте в морозилку на ніч. Вранці приготуйте велику миску і друшляк, застеліть його чистою марлею чи рушником, зверху викладіть заморожену ряжанку, попередньо видаливши з неї упаковку.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Дочекайтеся, поки продукт повністю розмерзнеться і з нього стече зайва сироватка.

Торт із замороженої ряжанки: ніжний десерт, який сподобається всімВ цей час перемішайте подрібнене печиво розм'якшеним вершковим маслом за допомогою блендера.

Форму для торта вистелити харчовою фольгою. Дно і боки покрийте крихтою печива, утрамбовуючи ложкою. Запікайте корж для торта із замороженої ряжанки протягом 10 хвилин при 180 градусах.

Для крему до розмороженої ряжанки додайте всі інгредієнти, що залишилися, збийте міксером до однорідності.

Вилийте крем у форму з уже запеченим коржем з печива. Розрівняйте лопаткою і відправте випікатися ще на півтори години.

Дайте торту охолонути прямо у формі. А потім витягніть на велике блюдо і подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного чаювання!

Спечіть також тістечко з апельсина і манки. Цей десерт італійської кухні ще нікого не розчарував.

Головне