Курячі серця - дивовижний продукт, багатий на білок. Він низькокалорійний та вітамінний. Включивши цей субпродукт до свого раціону, ви точно не пошкодуєте.
Курячі серця багаті безліччю незамінних амінокислот (валін, лейцин, лізин та ін.), мікроелементів (магній, залізо, цинк та ін.), а також вітамінів групи РР, А та В. Це незамінний продукт для людей, які активно займаються спортом, так як у ньому великий вміст білків – 20%. До того ж він дієтичний, на 100 г продукту лише 150 ккал, а в смаженому вигляді – 190 ккал.
Як смачно приготувати курячі серця?
Рецепт курячих сердець з овочами
Інгредієнти:
- 1 кг курячих сердець
- 200 г цибулі
- 100 мл рослинної олії
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- 2 лаврові листочки
- 5-6 горошин чорного перцю
- 500 г заморожених овочів (цибуля, морква, кукурудза, горох, квасоля)
- 100 г томатної пасти
- 3-4 зубчики часнику
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Спосіб приготування:
- Серця вимити, видалити жир і жили, обсушити паперовими рушниками.
- Дрібно нарізати цибулю.
- На сковороді розігріти олію додати м'ясо. Як тільки воно підрум'яниться, додати цибулю, перець, сіль та лавровий лист.
- Страву готувати приблизно 10 хвилин під закритою кришкою, після чого додаємо заморожені овочі. Готувати під кришкою ще 10-15 хвилин.
- Додати томатну пасту, прибрати вогонь до мінімуму та готувати під кришкою ще 15 хвилин.
- Додати дрібно нарізаний часник та готувати ще 10 хвилин.
Готово. Смачного.
Нагадаємо, шеф-кухар з Піднебесної розкрив кулінарний секрет, як приготувати пельмені по-китайськи.